Kako Japanci filetiraju ribu? Kako pripremaju sashimi, odnosno sirovu ribu? Kako koriste povrće? Sve će to doznati učenici ugostiteljskog smjera Srednje škole „Jure Kaštelan“ u Omišu na ekskluzivnom masterclassu japanskog chefa Ippeija Uemure koji će se održati u subotu 9. listopada 2021. u prostorijama naše škole. Jedan od vrhunskih svjetskih chefova koji sudjeluju na 9. Međunarodnom festivalu Taste the Mediterranean u Splitu (3.-6./10./2021. – www.tastethemediterranean.eu) chef Ippei će im pokazati tradicionalne japanske kulinarske vještine koje u svom restoranu Tabi, u Marseilleu, spaja s mediteranskom kuhinjom. Masterclass je dio edukativnog festivalskog programa namijenjenog učenicima, odnosno mladim naraštajima budućih kuhara. Chef Ippei Uemura dobitnik je prestižnog trofeja Mladi talent godine 2017. po izboru gastronomskog vodiča Gault&Millau France, a prema istom vodiču njegov restoran ima visoku ocjenu i 3 GM toke te Michelinovu preporuku.
Odluka o poništenju Javnog poziva 01-2024
Odluka o poništenju Javnog poziva 01-2024