preskoči na sadržaj

Srednja škola "Jure Kaštelan" Omiš

Login
Novosti i događanja u školi
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima za 2018.
Autor: IVAN NOVAKOVIĆ, 14. 9. 2018.

Obavijest o stipendijama za naše učenike smjera Instalater kućnih instalacija (JMO), sva tri razreda, i smjera Kuhar i konobar (JMO), samo 1. razred.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2018. godinu.


Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je učenicima srednjih škola koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u sustavu vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) za zanimanja iz Pravilnika o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica („Narodne novine“, broj 42/08).

Ukupni iznos potpore koja se može dodijeliti je 9.000,00 kuna po učeniku, za školsku godinu 2018./2019. (od 01.09.2018. do 31.08.2019. godine).

Prijava (Prijavni obrazac s propisanom dokumentacijom) se podnosi Ministarstvu neposredno ili putem pošte od 1.9.2018. do 19.10.2018. godine na adresu:

 

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, PODUZETNIŠTVA I OBRTA

„Prijava na Otvoreni javni poziv – Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“

Ulica grada Vukovara 78

10000 ZAGREB

 

Sve informacije o Projektu „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ te popis tražene dokumentacije, dostupni su na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta https://www.mingo.hr/page/kategorija/ministarstvo

NAPOMENA: Molimo da na potvrdama o redovitom školovanju naznačite naziv zanimanja, razred te da li je zanimanje JMO!

 

Obavijest za učenike koji su prošle godine dobivali stipendiju: stipendija za Projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ se ne produžuje automatski, odnosno potrebno se je za svaku novu školsku godinu ponovno javiti na Otvoreni javni poziv.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju